Izberite ČISTO KVALITETO, izberite prehranska dopolnila VONpharma, ki zagotavljajo 6 nadstandarov, ki jih ne boste našli nikjer drugje!

 

PREHRANSKA DOPOLNILA PROIZVEDENA V EVROPI

Dandanes je na tržišču moč najti tisoč in eno prehransko dopolnilo, s strani različnih proizvajalcev. Velikokrat se po določenem času ugotovi, da izdelki ne ustrezajo Evropski zakonodaji/standardom, kar lahko pusti posledice na splošnem zdravju. VONpharma prehranska dopolnila so proizvedena vedno znotraj EU izključno po licenci in produktni specifikaciji ekskluzivno za podjetje VONpharma SI d.o.o. Pri izbiri dobaviteljev upoštevamo najvišje in stroge EU kakovostne standarde, morajo vsebovati GMP, ISO 9001:2015, ISO 22000:2005 in HACCP ter proizvodnjo v strogo nekontaminiranih okoljih, kot je to standard pri proizvodnji zdravil. Z izbiro VONpharma prehranskih dopolnil, boste tako uživali izdelke varne za svoje zdravje, proizvedene z upoštevanjem vseh zakonodaj in smernic za lekarniško tržišče v Evropi.


STEKLENA EMBALAŽA

“Plastična kriza je sindrom zlomljenega sistema, ki pa se ga da popraviti, pravijo v Svetovni organizaciji za varstvo narave (WWF).” Kljub vse večji ekološki ozaveščenosti še vedno proizvedemo in v okolje odvržemo preveč plastike. Več kot osem milijonov ton plastike vsako leto konča v naravi, še posebej problematična pa je onesnaženost oceanov.

 

Ker verjamemo, da vsak izmed nas lahko doprinese k ohranjanju narave in vzdrževanju zdravega bivalnega okolja, so prehranska dopolnila VONpharma pakirana v temni, stekleni embalaži. S tem pristopom se vsebina zaščiti pred škodljivimi UV žarki, izdelkom se podaljša obstojnost, hkrati pa na tak način poskrbimo za zdrav jutri našega planeta.


NARAVNE SESTAVINE

Osnovno vodilo blagovne znamke VONpharma je ponuditi naravne in učinkovite izdelke visoke kakovosti.

 

Ker ni dovolj, da so naravnega izvora samo aktivne sestavine, vam v izdelkih VONpharma zagotavljamo naravni izvor tudi pomožnih snovi.

 

Za aktivne sestavine in pomožne snovi velja minimalna obdelava mineralov, poljščin, rib, zelišč ali ostalih virov.

 

Mnogi vitamini, minerali in ostale aminokisline se nahajajo v več optično različnih kemijskih oblikah – v obliki, ki je naravna in, ki jo je moč najti v naravi.

 

Po poti z naravo-zdravo.

“Za nas integriteta pomeni, da lahko 100% stojimo za vsakim izdelkom, ki nosi naše ime. Vsi v podjetju nosimo odgovornost za kvaliteto, čistost in učinkovitost naših izdelkov.”
Tadej Von Horvath, direktor VONPHARMA SI d.o.o.

Vsi izdelki so proizvedeni in certificirani po GMP | ISO 9001:2015 | ISO 22000:2005 in HACCP standardih.

SLEDENJE TRENDOM, RAZISKAVAM in ŠTUDIJAM

Vemo, da je na tržišču poplava prehranskih dopolnil. In če se zavzamemo, pogledamo sestavo, so formule pri izdelkih v primerjeavi z leti nazaj spremenjene? V veliki večini je odgovor žal negativen. Prehranska dopolnila VONpharma, sledijo trendom, novim raziskavam, formule pa se prilagajajo novim spoznanjem.

 

Tako je naprimer vitamin B12 oblika metilkobalamina, Folna kislina v aktivni obliki, vodotopni vitamin zagotavljajo unikatno podaljšano sproščanje 10-12 ur, v probiotikih združujemo prebiotike in probiotične kulture, po zadnjih smernicah.

 

Ostanite v trendu, izberite VONpharma in izberite najbolje po najnovejših smernicah.


MAKSIMALNA ABSORBCIJA

Najbrž je želja vsakega posameznika, da ob nakupu prehranskih dopolnil, izbere takega, od katerega bo imel kar največjo korist.

 

Tukaj veliko vlogo igra absorpcija – ta je bistvenega pomena, saj brez nje uživanje prehranskih dopolnil ni smiselno.

 

Pehranska dopolnila VONpharma zagotavljajo aktivne sestavine, ki imajo najboljšo biorazpoložljivost na tržišču in tako tudi maksimalen učinek- citratna oblika magnezija in cinka, aktivna oblika folne kisline, železo v obliki bisciglinata, podaljšano sproščanje 10-12 ur, …

 

Izberite VONpharma in opazili boste razliko.

VERTIKALNA PROIZVODNJA IN ANALIZNI CERTIFIKATI

Pomembno je, da poznamo pot učinkovine od začeta do konca. Saj lahko samo na ta način zagotavljamo kakovost, sledljivost, hkrati pa izbiramo sestavine iz tistih delov sveta, kjer tudi najbolje uspevajo. Primer vertikalno integiranega procesa je soja, ki jo gojijo na plantažah v Italiji, v tem primeru VONpharma sodeluje v celotnem procesu prizvodnje najkakovostnejših Sojinih isoflavonov na tržišču.

 

Pomembno dejstvo je tudi, da za vsakim izmed izdelkov stoji analizni certifikat, ki zagotavlja popolno garancijo mikrobiološke sestave, ustreznih vsebnosti, prilagojeni Evropski zakonodaji in s tem učinkovitosti.

 

To je tudi edini način, da lahko zagotovimo varnost in kakovost izdelkov.

Naša vizija je izboljšati preventivno zdravje naših uporabnikov- skozi raziskave in razvoj naravnih in učinkovitih dopolnil. V poslu smo, da pripomoremo (ob hkratni skrbi za naše okolje) k izboljšanju življenja naših uporabnikov, zaposlenih, dobaviteljev in širšem okolju.