Vsi izdelki blagovne znamke VONpharma (kapsule, tablete in ostale oblike) so proizvedeni znotraj EU po najvišjih in strogih EU standardih kakovosti, ki delujejo v skladu GMP, ISO 9001:2015, ISO 22000:2005 in HACCP ter proizvodnjo v strogo ne kontaminiranih okoljih, kot je to standard pri proizvodnji zdravil. Rezultat tega procesa so analizni certifikati, ki ustrezajo EU standardom.

 

Vsi izdelki so za vas izdelani po protokolu čistosti, ki vključuje znanstvene kontrole, usmerjene bioteste in klinične postopke, ki so vsi del dobre proizvodne prakse (GMP), in veljajo za standard pri farmacevtskih podjetjih. Za vsak izdelek pa se lahko opiše tudi izvor učinkovine od kmetije do končnega izdelka.

 

Kljub superiorni kvaliteti in dokazilom pa so vam izdelki VONpharma pogosto cenovno ugodnejša alternativa konkurenci na slovenskem tržišču. Tako podjetje uveljavlja globalni slogan: VONpharma- čista kvaliteta, po dostopni ceni…

 

Specializacija ekipe je usmerjena v uporabo čim bolj naravnih in učinkovitih sestavin (učinkovin in dodatkov) iz celotnega sveta – kjer te učinkovine najbolje uspevajo. Posebnost VONpharme je, da so poleg naravnih učinkovin tudi vsi dodatki k tabletam, kapsulam in ostalim oblikam popolnoma naravni, brez sintetičnih dodatkov. Npr. pridobivanje vitaminov B-skupine iz kvasa; sojinih izoflavonov iz sojinih eko plantaž. Narava je namreč neprecenljiva.

 

Nobeno drugo prehransko dopolnilo ne dosega standardov, ki jih zase zahteva VONpharma v zvezi z močjo in učinkovanjem izdelkov. Z vsak izdelek vam zagotavljamo dosleden učinek, preizkušeno biološko uporabnost in zajamčeno svežino.